//MACAROONS
Monday, August 13, 2012 | 6:11 PM | 0 comments



Hey , dah lame gile tak update blogger ni . Em em , now aku demam teruk :( always tidur je after makan ubat sampai boyfie aku sndri punn aku tak layan . Hihi , sorry Zul Husni :") . Chop , gambar kat atas ni le dia, hensem kan ? yeah , mesti lah . Hihi ! Masa aku demam , dia le yang always ask me , okay ke tak ? macam-2 lee and dia always tunggu aku reply text dia even nak dekat 3jam mcm tu baru aku balas . Yelee, makan ubat mesti le tidur . Dia carring gile hal aku tapi dalam masa yang sama aku sakit hati dgn dia cause dia mengatal dengan perempuan lain :"(  #padahal aku yg tuduh hoho ! Even aku tuduh macam tu , dia tak pernah marah aku lagi dia nak cakap "I LOVE YOU , I MISS YOU" malu aku dia cakap macam tu . Even dia stay hostel but naseb dia bawak phone boleh dia teman aku , hihi . But , seriusly aku SAYANG  dia sangat sangat <3 . Ade sometime tu , masa otp aku cakap "Jom kawan" then dia balas "Jom kawen" haha . Seriusly boleh pulak gaduh pasal tu , haha . Then dia ask me "Did you married with me" terharu sekejap. Sayang , kita belum lagi atas 18 . Haha , gatai punye pakwe . And sabtu ni 18/8 date dgn dia . Hihi , best best even sekarang bulan puasa . And now , dah nak raya 19/8 insyaALLAH raya kott le . Tak sabar , but dalam mase yang sama rinduu dekat abah aku :"( . Nvm le , mungkin Allah sayang dia kan kan . Btw 


              SELAMAT HARI RAYA <3

Older Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA