//MACAROONS
hey hey !
Friday, April 13, 2012 | 6:49 AM | 0 comments
hey ! imisyouu , iloveyouu ! wow ! nak dekad 3month tak updte . onl ? onl lagi lah aku jrang cuyy ! mls nak onl bnyk folio nak kne buat , keje sch lagi ,study lagi . perghh ! tension sioot ! nvm nak pmr ryte ? no i'm 15teen old kids pmr this year soo kne study hard nak target 8A . bukan senang nak dpt 8A tuhh , noww i'm start wif new life . chop ! dah lame dah but saje jeh . hehek , hal dulu ? lupekann lah okay ? semua yang aku rinduu tuh sume dah ade gf/bf . okay , takmau kacau even they say 'imisyouu wawa' and blabla . alright , i say that imisyouutoo . dun wurry , aku takan lupe korang lah kekasih gelap and bff :D . haha ! be happy wif your relion , i'm proud if youu kan stay until you married . em em , taktahu apa lagi nak update , later smbung balik . kchow :D haha

Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA