//MACAROONS
-..-
Monday, January 2, 2012 | 8:01 AM | 0 comments
hey hey , nyte korng :) . okay , let we talk . korng nak tahu , bf aku tak kasi aku onl ckp dgn membe kelas sndr punn dye tak kesi *bagi lelaki jeh lhaa okay ? even hal plajaran skali punn -..- . then , aku onl deam-2 tetibe dye boleh tahu aku onl until pagi . btw aku taktahu sape bgytau butt i know whoo ? soo kpade kau kau and kau jgn sembunyi kan diri kau . aku tahu kau bgitau , kay nvm :') iloveyouu <3 . salah ke aku onl until pagi ? buknn aku gatal dgn sape-2 punnn . abeh tuh si dia pergi kuaa malam-2 smpai kul 3pagi baru balik then bile aku tnye he say 'pergi race lhaa , pergi mknn lah' k aku percaye kan dye . kau maki aku mcm-2 but sayang aku kat kau tak pernh kurang noww kite dah 11month ryte ? next month kite dah 1year . soo pagai kau still same , kau suke tduh aku mcm-2 bile aku tduh kau balik kau maki aku bagai orng gile . heyy dude aku punn ade prasaan wehh but aku tknk luaah kan biaa ALLAH  tahu mcm mne prasaan aku . mom aku punn rase mcm mne aku rase noww :( . kay , i don't want to talk about this noww . gtg nak tidoo bye

Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA