//MACAROONS
noo mood:(
Thursday, December 22, 2011 | 11:30 PM | 0 comments
hey hey ! lame tak update blog neh, wehee.. rinduu gile nak update now baru boleh dpt update sbb lappy dah tak prob dha . okay now , mmng tkde mood :( . siyes tkde mood gile babi , i need abah beside me noww :(. okay , you know what noww nagh fight wif my mom and boyfie . jyeaahh , hari yg sungguh mnyakit kan hati dgn tadie kawan buad pagai , perghh ! siyes tension gile. abah , i need youu noww , pliss ! wake up lhaa , jgn tidooo lame sngt . aku rase sume nehh mcm mimpii jeh but ape boleh buad kne redha jeh lah kan pemergian nye :') . em em , geram gile dgn mom aku , aku takan kuaa bilik biaa lhaa lapa skali punn duk dlm bilik jugakk #skejap jehh tuh , haha . em em , pasal boyfie ? okayy , malas nak story biaa dye tahu ape salah dye mlss nak story sakit hati jehh . em em , dah taktahu nak type ape dah , tkde mood mcm neh lhaa pagai . smapi snie jehh lah . wehhee , bubye later update lagi <3 

Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA