//MACAROONS
i hate youu :)
Friday, December 2, 2011 | 5:33 AM | 0 comments
hey hey ! everbody here :) ? saya tahu awk ngah bace kan ? haa bagus punn . noww npk tak title dekat atas tuh ? 'I HATE YOU' why ? okayy , noww saya nak story about somoene . youu know what ? ape-2 yg aku ade msty dye nak . why ? kau batak ke ? even , adek angkat aku ? kawan-2 aku ? haa ? grr , siyes kau dha buat aku meluat dgn pagai kau sebegiturupe :) . sbb itu aku ckap , i hate youu ! please jadi diri kau sbenar lhaa weh ! why kau suke tikam blkng kawan ? even kawan tuh rpt dgn kau and bnyk tlong kau ? lupe diri ke apa ? now bukn aku nak kutuk or pape-2 lhaa . but kau tuh mnyaked kan hati kawan-2 kau tahu ! jgn pkir diri kau bagus sayang , sume orng tak bagus :D even aku sndri . kaka angkat membe kau sndri punn kau rmps ryte ? dekad fone or luaa sane tuh berlmbak lagi kaka angkat kau ryte ? pergi lhaa layan dye why perlu amek orng punye ? mean bukn jeles tapi mcm batak ! aku tahu if korng bace msty salah seorng dari korng kate yg aku neh mngutuk jeh ryte ? weleh mcm korng tak prnh kutuk pulakk kan :) , soo klau tknk bace aku punye post jgn lhaa nak ckp aku mcm-2 . kau tknk aku busybody hal korng soo jgn busybody hal aku , boleh takk sayang ? smpai tnye hal fmly aku bagai ? why ? kau tuh penyiasat tersendri ke ? BODOH ! untuk awak ,  if ade prob dgn kawan jgn lhaa nak libat kan orng yg taktahu pape ngoi ==" , haiyaya . mase senng lupe kawan mase susah tahu pulakk terhegeh-2 cari kawan . baik tkpya ade kawan mcm tuh , buang mase ! btw , mne kau dulu haa ? jgn smpai sume orng benci kau sayang . aku bukn ckp untuk kau sorng but untuk aku juaaa :) . if orng tak buat taik degn kau jgn lhaa kau tuh bodoh sngt nak buat taik dekad blkng membe mncari publisiti murahan ke yunk ? nak jadi hott ? boleh boleh :) , hott dalam kuboo je yunkk :) muaaahh ! 

Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA