//MACAROONS
twittwit
Saturday, August 20, 2011 | 6:32 PM | 0 comments
happy sngt taukk , bub my sis dhaa beli kan camera nikon , yeappy ! sygg kau lhaa kaka . then , nnti nak pjuk my mom beli fone , tak kesah lhaa fone ape asl kan bole gune . tnak gune fone smsung nehh susa nak reply text *fone touch screen*-..- . btw , tengss too allah cuz murah kan rezeki kami skeluarge . ;DD



then , pagy tadie aku terbagun kul 5pg cuz nak sahur .*puase okay*hehe . then , mom aku bising suruh g solat  , aku solat jahh lhaa then solat sunat and bace yasin for my dad , opah n ayah airil *tetibe mood bek neh . hehe . then , aku trus onl bub nak men game allies , mcm budak budk ryte ? alaa , biase lhaa thoo . orng yg tua punn men game thoo ape tah lagy orng mcm aku kan , btol tak ? okay , smbung balek . aku onl smpai kul 8 , tetibe ade orng add aku . rupenye , my ex . hoho , dhaa berpuluh kali aku delete dye tapi dye add jugak . fans yg setia thoo*perasan . then , dhaa app dye tego mcm biase dha lame chat dgn dye , he say smthing word . nak tahu ape ? mne bolee , scrte mehh . hehe , dye cumel taukk tapi sayang aku dhaa ade boyfie lhaa babe . maaf sngt sngt , kau ckp iff ade jodoh kau nak married dgn aku kan ? thoo if ade jodoh sayang . iff tkde , kite tetap bole jadi kawan kan ? hehe , tak saba balek rwng boleh meet kau kan . dunn wurry aku tak kesa kau pndek*padahalaku yg pndek hikhok ;DD. jgn mara bhai , just joke jee okay pendek . wtv , nice too know youu back lhaa babe .imisyouuairolaizad ;DD





Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA