//MACAROONS
problem / sedeh and sume nye ade ;((
Thursday, August 11, 2011 | 5:52 PM | 0 comments
dhaa lame aku tak edit blogger nehh , rnduu punn ade ;DD . okay okay , now nak story about it . firstly , pasal sorng nehh . aku dgn dye dekad school always jmpe (tkde lhaa slalu sngt , hee) aku dgn dye tkde pape hbgn , aku just angap dye mcm abg aku bub aku alaways story dgn dye about my boyfie . then ade lhaa , sape sape buad fitnah kate aku date dgn dye bagai . grr , do not defeming if you not know about truth . suke aty kau lhaa kan iff nak buruk buruk kan name aku nver mind i always pray to allah . if youu think youu gud , go on lhaa sape kesa . kau nak couple 10 orng aku tak kesa bub tho bukn hal aku jgn kau pkir aku nak amek port sebub aku mmng tak suke amek port ;)) . soo jgn lhaa amek port tentng aku okayy sayong btw tengss tau amek berat tntng aku . chopp ! dlm nehh aku tkde kutuk kutuk kan ? sooo jgn lhaaa ckp aku mcm mcm okayy ? iff one day allah balas balek ape yg kau buad dekad orng , mase tuh baru kau rase ape yg orng len rase . thinking sayong FULSTOP ! 


noww i want story about my dad , hmm .. puase nak dekad 1month lagy 2week then raya . aww , busnn lhaa raya taon neh cuz abah takde nnek punn takde . aku rase raya taon nehh dhaa tak bermkne bagy aku , abah nape kau pergy dulu ;(( wa perlu kan abah lagy dlm dunia neh sebub yg bole bimbing wa abah sorng je tauu. abah pergy 3 then tanpe disngke nnek pulk pergy buln 7 dlm taon yg same . sungguh memerit kan cuz orng yg aku sygg and penting dlm idup aku dhaa tkde . redhaa jeaa lhaa ;(( . abah , if kau maseh idup kan abah msty kau pham prasaan aku kan abah . btw , aku tak kesa if sape sape yg fitnah or ckp aku blkng2 pkir lhaa . aku anak yatim tkde ayah mcm korng ! tapi , tkpea lhaa aku always pray to allah . and whatever youu do to me it up too youu ! ;DD

Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA