//MACAROONS
about today
Saturday, August 27, 2011 | 8:31 PM | 0 comments
arynehh , aku gado dgn sume orng , termasuk my mom , ex , and sume lhaa act kawan lhaa hikhokk . hehe . busn giler arynehh bub MOHD SYAFIQ tak onl , haiyaya . kawan saya yg gilakk ituu suke bikin saya giler bile dgn dye . best dpt kawan mcm dye , tengss babe sudi jadi kawan aku . nnti bile aku balek rawang orng first yg aku jmpe kau lhaa , hoho . kau nak ukur sape paleng tnggi and berat kan , tnggu kau . sama jahh mcm adeq kau kan suke perli aku kate aku pendek -..- *padahl korng yg pendek tknak ngaku ;ppp . haha , btw nnti aku duk rwng 2month bole gila gila dgn korng jupp kan . hikhokkk ;)) waitt mee yeahh :*



okayy , now about my ex . hehe , mlm tadie chat dgn dye . bestt dohh , sweet jahh mcm kiteowng ngah coup butt takk punn -..- . dye baru lepas break wiff her gurlfie , siaann dye tngok dye mcm hampe jahh . hikhokk ;)) . btw aku nak mntx maaf dkad kau ape yg aku buad dkad kau slame nehh , and tengss cuz kau dhaa maaf kan aku . hehe , sygg kau lhaa ketot :* . nnti 2month aku duk sane , bole lepak dgn kau ken ken , hehe . hope tkde sape yg mawa kan kan . btw , mlm tadie aku mntx kau men kan gitar lagu kau ilhamku nnti ken . hope kau tunai kan , hehe . tak saba lhaaa papepunn tengss sayongg ;))



mamat sorngg nehh punn same jahh , dhaa lame aku tnggu inbox dye hope dye balas and wall dye . dhaa bnyk aku anta dekad wall dye mcm mcm , tapi satu punn dye tak balas ;(( sedeyh dohh . dye jnji dgn aku mcm mcm butt satu punn dye tak tunai kan . smpai aty kau kan buad aku mcm nehh , busnn tkde kau tahu . aku always onl after sahur and after maghrib hope kau onl but takk punn . kau dhaa mcm lupe kan aku jahh . kawan ape kau nehh , tkpeaa lhaa kan . lupe kawan mcm tuhh lhaa , tapi tkpea lhaa tnggu balasan dari aku jeaa lhaa nnti ken . tnggu ~ hehe ;PP kejam kau capital A




Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA