//MACAROONS
thankss papa .you broke my heart ;(
Sunday, July 17, 2011 | 9:11 AM | 0 comments
dhaa tngok pic tuh ? tuh lhaa HAIRIL HAFIZI BIN HANAFI . aku sygg dye , butt why lhaa dy tngl kan aku ? wehh , aku just grau je psal tadie why kau nak amek serius hal tuh ? kau grau dgn aku , aku okay je . kau jnji mcm keling lhaa pa ! kau kate tnak gado bagai , butt now ? kau sndri mntx break ryte ? aku tahu , kau dhaa jmpe gurl yg lebeh okay dari aku ryte ? aku tak bek tok kau , suke buad kau saked aty bagai . aku tak perfect tok kau kan . butt aku perlu kan kaulha wehh ! sape nk urus kan aku lepass neh ? aku sygg kau sorng jee btw kau kate kau bnci aku , fine ! aku trime sume ape yg kau ckp . aku tak sngke , mlm tadie kite jmpe , jmpe buad kali terakhir . iff aku tahu bnde neeh akn terjadi , aku tnak mncul dlm idup kau wlaupun sesaat pun wehh . jnji kau slame nehh kosong ! thankss babe , aku perlu kan kau but aku bukn untuk kau lagy sayang . thanks bub kasi kaseh syg dekad aku . 

Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA