//MACAROONS
tengss awak ;DD sygg awak .
Tuesday, May 10, 2011 | 6:11 AM | 0 comments
7.15 smpai dekad rumah , baru balek dari sch lhaa kate kan . hehe , budak yg rajen mehh !
then , terus masuk bilik amek fonee . fone yg diutamakan dulu , haha ! then , tepat kul 7.22 minss .
ade text masukk , nak tahu tak dari sape ?? ade lhaa , screte mehh ! suke sngt sngt !
then , balas lhaa text dy . aw3 ! jatuhh hati same dy mehh . iloveyouu lhaa !
tetibe , aku tnye dye . 
aku : np awak nak mlamar sy ?
dy : sbb dari sy jmpe awak arytuh , sy minat dekad awak .
aku : tapi , awak tak malu ke nnti ?
dy : buad ape sy nak malu ?
aku : mne lhaa tahu kan , tapii ...
dy : tapi ape ? 
aku : nnti kalu ade orng ckp burk burk tntng sy .
dy : tu smoa pndagan owng , tak smestinye btol .
aku : ylhaaa ;((
then , tergntung skejupp , ayoo ! lame tnggu taukkk , pkir an text gurl mne pulakk dhaa kan ,
rupnye dye mndyy , hehehe
dy : sory late , baru lepas mndy . tapi awak kne percaye sy .
aku : np sy nak caye awak ?
dy : nnti baru lhaa ade cinte sejati . 
hehe ! wah3 ! suke sngt ohh dy ckp cmtuhh , aaa ! berbunge atyy aku . huuu ~ happy sngt sngt .
then , ary khamis neh . dy promise dgn aku , dy nak mlamar aku dekad pondok sch nnti . hehe !
tak sabaa ohh , loveyouu lhaa kau sygg ! sumpah sygg gile gile ! hehe ,
mlebeyh lakk aku neh ;DD . btw , tengss awak , awak slalu dgn sy kan awak .
awk sntiase ade bile sy sdeyh , marah , saked aty , mcm mcm lhaa .
tengss awak , sy hargai awak sngt sngt , always kasi sy smngt kan kan .
tengss sngt sngt , sy akn tnggu ary khamis nnti ;DD


Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA