//MACAROONS
sadd ;((
Tuesday, May 3, 2011 | 5:30 AM | 0 comments

firstly , i wanna stat wif youu abah ;)) . tomorrow , 4.5.2011 . bufday youu ryte ?
soo . i wanna wish for youu HAPPY BUFDAY ABAH .
youu know , i want make's bufday party for youu if youu stil alive .
and i wanna give youu present soo special for youu abah ;))
butt youu go very far from world . i could not catch youu abah .
what i can doo , just pray too ALLAH , hopee quiet in there ;))
soo many memory wif youu , i cannot forget it ;)) . i miss youu alott abah !
if , one day . i can meet youu . i want hugg youu ! and i don not want the previous state ;))
i will never forget the laughter . angry n smiling youu abah .
i never forget , iloveyouu soo muchh ;)) . happy bufday abah ;D i hope one day we can meet ;(( 




secondly , i'm soo sorrry too youu luqman . bukn bermksud nak buad cmtuu , yg aku tulis dlm blog neh .
too bukn tok sape sape . aku hanye reka saje bub busann , i'm soo sorry ;(( . aku tanak kaw sala pham .
kaw sndri kate kau tak caye kan aku kan kan . tkpeaa , aq tak kesa . yeahh ! muke aku mmng muke penipu ryte ? kau sndri ckp mcm tuu . tapii tkpeaa , aku terime sume tuh , wlaupun perit skali punn .
aku terime maki hamun kaw , aku tak mawa . sedikit punn aku tak berdendam dgn kaw .
sebab aku tak pndai nak berdendam dgn kaw weyh . time kaseh ,cuz sudi kasi syg kaw dekad aku .
aku untung sngt ;DD , butt kite tak lame kan kan . bub ape ? bub prgai aku ryte ?
yeahh , aku dhaa brubah . btol tuh , mem aku punn ckp cmtuh . bukn bermksud aku nak brubah .
tapii , aku perlu kan mase dan wktuu tuk same dgn mama n family . buknnye aku nak pegng fone 24hours babe , aku penad lhaa cmtoo . aku punn perlu time , aku tulis neh bukn aku nak ckp ape punn , just aku tnak kaw salah faham jeaa babe . butt bile aku tnye , kaw suruh aku shut up . yeahh , aku akn shut up , aku tak akn gngu kaw lagyy . aku dhaa seksa kaw kan kan .
and bile aku tnye lagyy , kaw ckp pergyy lhaa . okay , aku akn pergyy ! puas ? 
aku mntakk maaf sngt sngt . hopee kaw happy , lagi pun aku tak lame lhaa kat sch tuu .
kaw suke ? msty suke kan kan . sbb tak dpt tngok muke aku . ryte ?
tkpeaa , nnti aku mntx mama tlong cepd kan okay ? okay lhaa babe , aku tulis psal kaw neh , mngalir air mate aku , tapii kaw engad . air mate aku mngalir neh ikhlas sbb kaw tau ? bukn saje saje .
nver mind lhaa ,  aq mlss nak taip bnyk bnyk . nnti kau tak larat nak bace . okayy lhaa bybye ;((

p/s:i'm soo sooryy




Older Post | Newer Post
Owner
HEYY ! wawa here , already 15teenn year old kids . stay rwng and perak . anything else ? just ask me okay good . WELCOME TO MY BLOG .

Let's Talk
Take Over - Mizz Nina

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA